Als je een stofzuiger nodig hebt met de nieuwste technologie, dan heb je een Rainbow-stofzuiger nodig. De naam zelf zegt het al: regenboogstofzuiger. Met een regenboog aan beschikbare kleuren vormen ze een uitstekend decor voor elk huis, kantoor of zelfs een kleine tuin. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, afhankelijk van hoeveel tapijt u daadwerkelijk moet reinigen. Voor grote tapijten kunnen de grotere modellen worden gebruikt met een combinatie van elektrische rolstoelen. Ze zijn er ook in verschillende stijlen, dus u zult zeker de perfecte vinden voor uw behoeften.

Professioneel stofzuigsysteem

Rainbow is de bekende hoogwaardige stofzuigeronderneming die begin jaren ’30 is opgericht door Frank Wetterton. Ze zijn een van de weinige bedrijven die zuigkracht op waterbasis gebruiken in hun stofzuigers, waardoor hun units zich onderscheiden van de meeste andere. Hoewel de meeste geen zuigkracht hebben die goed werkt op natte tapijten, kunnen sommige modellen van Rainbow dat wel. Hoewel de meeste van hun modellen dit niet hebben, worden ze nu bijna elk ander model op de markt geleverd met hepa-filtratie.

De manier waarop dit type stofzuiger werkt, is door borstels te gebruiken die in drie secties zijn gerangschikt: de zuigkop, de reiskop en de borstelkoppen zelf. De zuigkop bevat een spiraal die los vuil, stof of haren van huisdieren opvangt wanneer het in contact komt met de borstel. De verplaatsingskop beweegt heen en weer, waardoor losse deeltjes worden opgeruimd en in de stofzuigerzak kunnen worden gezogen. De opzetborstels bevatten daarentegen geen borstels, maar eerder een roterende beweging die stof en vuil van tapijtvezels ophaalt en afzet.

Het belangrijkste verschil tussen dit soort stofzuigers is dat de eerste een veel grotere motor heeft, terwijl de tweede een kleinere motor gebruikt. Hoewel hij met een grotere motor meer vuil opzuigt, betekent een kleinere borstelrol dat hij minder ruimte in de stofzuigerzak inneemt. En omdat de tweede unit een hogere snelheid heeft, ben je hierdoor iets meer tijd kwijt aan stofzuigen. Maar als je op zoek bent naar een stofzuiger met een uitstekende zuigkracht en een krachtige borstelrol, dan is de Rainbow Vacuum Cleaner 2 een uitstekende keuze.

Als het op schoonmaken aankomt, loopt de Rainbow Vacuum Cleaner 2 zeker achter op de andere soorten stofzuigers op de markt, maar dat wil niet zeggen dat het geen uitstekende stofzuiger is. Hun zuigkracht concurreert met veel topmodellen, en hun hulpstukken voor filtratiestofzuigers zijn ook redelijk goed. U zult echter iets meer geld moeten uitgeven dan aan sommige andere stofzuigers op de markt, omdat ze worden geleverd met de grotere en duurdere elektromotor. Maar u kunt er zeker van zijn dat u hiermee goed werk zult krijgen, aangezien het de meeste tapijten aankan. Bovendien kunt u extra hulpstukken aanschaffen die uw werk een beetje extra pit geven, zoals de Dual Flush Brush en de Hi-Lift Head. Deze twee hulpstukken kunnen uw reinigingskracht echt een boost geven.

De Rainbow Vacuum Cleaner 2 is toevallig ook een van de weinige vacuümmodellen op de markt die zowel de borstelopzet als de filteropzet met verwisselbare slangen aanbiedt. Dit is een groot probleem, want het betekent dat u geen aparte accessoires hoeft te kopen om beide hulpstukken te gebruiken. Andere fabrikanten hebben geprobeerd dit te doen, maar zijn tekortgeschoten, dus u moet kiezen welke de juiste voor u is. Het beste is dat je alle accessoires voor e2-stofzuigers online kunt krijgen voor één lage prijs.

Professioneel stofzuigsysteem gezocht? Koop uw rainbow stofzuiger bij  water-stofzuigers-refurbished.be. Wij staan ten allen tijde voor u klaar Service 7/7 op afspraak u kan ons GRATIS bellen 080093531. Wij verkopen niet alleen Rainbowstofzuigers-Delphin-Air Pure-Roboclean-Vivenso,enz …. Of neem voor een rainbow stofzuiger een kijkje op de website van water-stofzuigers.be, het is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van stofzuigers met waterfiltratie met als specialisatie Rainbowstofzuigers.